Контакт

Адреса:
Државен завод за ревизија
Ул. „Македонија“, бр. 12/3
Палата Македонија
1000 Скопје
Република Македонија

Телефон:
(02) 32-11-262
Факс:
(02) 31-26-311

Е-маил: dzr@dzr.gov.mk 

За ДЗР

Ревизорски извештаи

Прописи и стандарди

Образец ИЗПМ

Извештаи на политичките партии

Јавни набавкиПоследни вести

АМS проект / Управување со процесот на ревизијата

Втор годишен состанок на проектните тимови

Проектните тимови на двете ВРИ задолжени за реализација на проектот „Управување со процесот на ревизијата“ го одржаа својот втор годишен состанок во Скопје

Состанок на Контакт комитетот на шефовите на ВРИ (15-17 октомври)

Тања Таневска во Луксембург

На покана на претседателот на Европскиот суд на ревизори, Виктор Калдеира, Главниот државен ревизор м-р Тања Таневска учествува на состанокот на Контакт комитетот на шефовите на Врховните ревизорски институции на земјите членки на Европската унија

Во тек е изградбата на „Палата Емануел Чучков“

За две години ДЗР ќе работи во нов објект

Новиот објект е лоциран на местото на стариот Геолошки завод, ќе располага со простор од 7.000 метри квадратни, подруми, приземје и шест ката од кои најголем дел ќе биде наменет за Државниот завод за ревизија

Ревизорски активности

Објавен Годишниот извештај на ДЗР за 2013 година

Годишниот извештај ги сублимира резултатите од извршените ревизии и другите активности кои ДЗР ги реализираше во изминатата година со акцент на транспарентноста во наменското трошење на јавните средства и оценката на квалитетот на услугите кои ги добиваат граѓаните како даночни обврзници

Ревизорски активности

Делегација на OSCE во посета на ДЗР

Делегацијата на OSCE имаше средба со претставници на ДЗР при што се интересираа за надлежностите кои ги има ДЗР во контекст на претстојната изборна кампања

 

 

longchamp pas cherPolo Ralph Lauren
Nike Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Tn Requin Pas Cher UGG Pas Cher Nike Tn Requin Pas Cher http://www.novaxel.com/chaussuresnike.html http://www.diginext.fr/positions/nikepascher.html http://www.nrbc-sudest.org/public/niketnpascher.html http://www.histoire-Buy cosplay costumes onlinecasque beats pas cher casque beats pas cher casque beats pas cher

moncler outlet online

Nike Pas Cher Nike Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Tn Pas Cher Nike Blazer Pas Cher